Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Φερνάντο Μπελούτσι στην Πόρτο και η επικείμενη απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ από τον Ολυμπιακό κυριαρχούν σήμερα (05/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Ιβερντόν. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται το τετ-α-τετ του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του δεύτερου.

Ειδικότερα:

«Στην Πόρτο ο Μπελούτσι, έρχεται ο », είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη διαφαινόμενη μεταγραφή του Αργεντινού στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και την επικείμενη απόκτηση του Σουηδού μέσου από τους Πειραιώτες. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «Αμόκ με Σισέ».

Το Goal News αναφέρει ότι «ο Τεν Κάτε από το πρώτο φιλικό άνοιξε τα χαρτιά του για το 4-2-3-1», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Μπελούτσι για Πόρτο».

Το «Φως» γράφει «κλείνει στην Πόρτο ο Μπελούτσι», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «φουλάρουν για αντί-Μπελούτσι στον Ολυμπιακό».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «ο Γ. Κομπότης κάνει πόλεμο νεύρων στον Λεονάρντο», ενώ το «Score Live», φιλοξενεί τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οποίος είπε στον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «σε θέλω στην ΑΕΚ».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει ότι «Super! … και οι παιχταράδες έρχονται», ενώ η Derby News αναφέρει «ΤΖΙΜΠΡΙΛμάνια και στην Ελβετία». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός κρατάει τον Λεντέσμα, (αφού) πουλάει Μπελούτσι!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube