Ο Μάρτιν Γιόλ αρνείται να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για αγορά του επιθετικού του Άγιαξ, Λουίς Σουάρες. Ο 22χρονος παίκτης, σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα, φέρεται να είναι εκνευρισμένος με τον προπονητή του επειδή δε του δίνει ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό.

Ο Ολλανδός τεχνικός από την πλευρά του, μιλώντας στη “De Telegraaf” δήλωσε πως «σας λέω με σιγουριά ότι ο Λουίς δε θα φύγει από την ομάδα ακόμα και εάν μας κάνουν πρόταση πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ».

Ο διεθνής Ουρουγουανός προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, λόγω της εξαιρετικής χρονιάς που έκανε την περσινή σεζόν, όταν σκόραρε 22 τέρματα και έδωσε 14 τελικές πάσες.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρωταθλήτρια η Αϊντχόφεν για τρίτη σερί χρονιά - Πλησιάζει… απειλητικά τον Άγιαξ!

Μασκοφόροι οπαδοί της Τσβόλε δεν επέτρεψαν την έναρξη του αγώνα με την Γκόου Αχεντ Ινγκλς

Επική νίκη για Αϊντχόφεν, πήρε το ντέρμπι τετράδας με Αγιαξ η Τβέντε

Αποσύρεται από τη δράση κι αναλαμβάνει προπονητής στη Σπάρτα Ρότερνταμ ο Ντε Γκούζμαν

Απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία: Η Τέλσταρ που παλεύει για παραμονή νίκησε δεύτερη φορά την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν!

Πήρε βαθμό-χρυσάφι στο ντέρμπι και κράτησε το προβάδισμα για τη 2η θέση η Φέγενορντ

Οπαδοί του Άγιαξ έκοψαν την κυκλοφορία σε αυτοκινητόδρομο για να αποθεώσουν την αποστολή του «Αίαντα»!

Σκόραρε ξανά ο Λημνιός, αλλά δεν ήταν αρκετό για τη Φορτούνα Σιτάρντ

Χαμός στην τελευταία προπόνηση της Φέγενορντ πριν το De Klassieker κόντρα στον Άγιαξ

Υπέστη ρήξη χιαστών ο Σορετίρε - Τα περαστικά του ΠΑΟΚ