Δεν είναι κάτι νέο ή «φρέσκο», απλώς επιβεβαιώθηκε από αρμόδια χείλη. Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος φέρεται να δήλωσε σε ισπανικό Μέσο ότι όντως ο Ολυμπιακός βρίσκεται με διαπραγματεύσεις για την αγορά του Μαρκ Γκονζάλες. «Είμαστε σε συζητήσεις με τον παίκτη, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», είπε ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων».

Στο δημοσίευμα της «diariodesevilla.es» φιλοξενούνται και ατάκες του μάνατζερ του Χιλιανού μεσοεπιθετικού της Μπέτις: «Οι δύο σύλλογοι μιλάνε ακόμη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει και μετά να πούμε τ' οτιδήποτε», ήταν η τοποθέτηση του Κριστιάν Ουγκάλντε. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει με πράξεις το ενδιαφέρον του για τον διεθνή, αριστεροπόδαρο χαφ, προσφέροντας στους Ανδαλουσιάνους περί τα 5εκατ. ευρώ.

Φεύγει ο «Μπελού», έρχεται ο Κιμ

Η Πόρτο θα είναι, εκτός απρόοπτου, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Μαδρίτη, όπου χθες τον περίμενε ο μάνατζερ και δικηγόρος του, Αλμπέρτο Μέο. Σημαντικό ρόλο στην διαφαινόμενη μεταγραφή έχει παίξει και ο γνωστός ατζέντης Πίνι Ζάχαβι, ενώ στις συζητήσεις θα είναι παρών και ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του παίκτη, Φάνης Κλωνόπουλος.

Το… στόρι έχει ως εξής:

Η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε χθες το απόγευμα από το Μόναχο, όμως κάποιοι έφυγαν για άλλους προορισμούς, έχοντας πάρει σχετική άδεια. Πρόκειται για τους Ζεβλάκοφ (πήγε στη Βαρσοβία), Στολτίδη, Τοροσίδη (στη Θεσσαλονίκη), Νταρμπισάιρ (Λονδίνο) και Μπράβο (Μαδρίτη).

Μαζί με τον τελευταίο ταξίδεψε για την ισπανική πρωτεύουσα και ο «ράστα» και οι φήμες τον ήθελαν να πηγαίνει για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε κάποια ομάδα της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν τον «Μπελού» να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Πόρτσμουθ, η οποία φέρονταν διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 8 εκατ. ευρώ συνολικά για την απόκτησή του.

Επιβεβαίωση για Πόρτο!

Αργά χθες το βράδυ άνθρωποι του Ολυμπιακού επιβεβαίωναν ότι η Πόρτο ενδιαφέρεται για να κάνει τον Μπελούτσι δικό της, αλλά τόνιζαν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα. Δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμη και αύριο. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κατέχουν το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, αναμένεται να βάλουν 4,5-5 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους. Έτσι, υπολογίζεται ότι το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 9-10 εκατ. ευρώ.

Μπορεί οι νταμπλούχοι Ελλάδας αυτή τη στιγμή να βγαίνουν ζημιωμένοι (είχαν δώσει 7,5 εκατ. ευρώ για το 50% πριν από ενάμιση χρόνο), όμως αν ο Αργεντινός πουληθεί με μεγαλύτερο ποσό θα βάλουν και εκείνοι κάτι αργότερα στην τσέπη τους. Να σημειωθεί ότι χρήματα από τη μεταγραφή του «Μπελού» στους «δράκους» θα πάρει και η Ρίβερ Πλέιτ, όπως και ο Ζάχαβι που έχει ένα ποσοστό και κίνησε τα νήματα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ανησυχία για Ντάρμπισαϊρ

Έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να αποκτήσουν εξ’ ολοκλήρου τα δικαιώματά του και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τον στερηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος έχει υποστεί έναν… ύπουλο τραυματισμό στους κοιλιακούς και έχει αναγκάσει όλο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να βρίσκεται από πίσω του!

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από το Ζέεφελντ επέστρεψε τραυματίας και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Η περίπτωση, όμως, του Άγγλου επιθετικού είναι περισσότερο δύσκολη από του συμπαίκτη του, σε βαθμό τέτοιο που υπάρχει κίνδυνος να καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι. Προς το παρών οποιαδήποτε εικασία είναι παρακινδυνευμένη και πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Δευτέρα, οπότε και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, προκειμένου το διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος της ζημιάς και η διάρκεια της απουσίας τους από την προετοιμασία…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube