Είναι προφανές, αν δεν ολοκληρώθηκε και τυπικά αργά χθες το βράδυ η μεταγραφή, πως ο Μπελούτσι μάς τελείωσε. Αν πρέπει να κάνω μια αποτίμηση των όσων προσέφερε ο Αργεντινός, πιστεύω πως αναλογικά με τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει... το ένα πόδι του δεν παρουσίασε τα αναμενόμενα. Λίγα είναι τα παιχνίδια που θα θυμόμαστε στο πέρασμά του από το Καραϊσκάκη και δεν νομίζω πως θα λείψει σε κανέναν ιδιαίτερα. Μπορεί να ξέρει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια ήταν «λάδι πολύ και τηγανίτα τίποτα». Πιστεύω πως αν έμενε φέτος και έπαιρνε ευκαιρίες από τον Γεωργιανό τεχνικό, πιθανώς να παρουσίαζε καλύτερη εικόνα. Αυτά, όμως, αποτελούν μόνο θεωρία.

Από την ώρα που αποχωρεί ο Αργεντινός, έστω και με καλά σχετικά χρήματα, ακόμα και αν αυτά είναι 2,5-3 εκατ. ευρώ λιγότερα απ' αυτά που έδωσε ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει, δεν θα πρέπει να αργήσει η μεταγραφή του Κάλστρομ. Ο Σουηδός πιστεύω πως και λόγω ευρωπαϊκής νοοτροπίας και λόγω ποιοτικών χαρακτηριστικών θα αποτελέσει καλύτερη λύση από τον Μπελούτσι. Κυρίως θα είναι ανώτερος στον τομέα της ουσίας του παιχνιδιού, μια και ο Αργεντινός σε αρκετές περιπτώσεις έκανε πράγματα μέσα στο γήπεδο που αρέσουν στην εξέδρα, όχι όμως και στους προπονητές.

Η ουσία σίγουρα έλειπε από το παιχνίδι του. Ο Σουηδός περιμένω να αποτελέσει σαφώς καλύτερη λύση και βασικά πιο ουσιαστική. Μόνο που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τελειώσει αυτή τη μεταγραφή σύντομα, για να τον έχει έστω και σε μέρος της προετοιμασίας ο Κετσπάγια στη διάθεσή του. Αυτός ο παίκτης είναι απαραίτητος αυτή τη στιγμή και αν δεν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα υπάρξει πρόβλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube