Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να υποστηρίζει, ο ατζέντης του Νταβίντ Τρεζεγκέ, Αντόνιο Καλιέντο. Πιο συγκεκριμένα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μετακινηθεί σε μία εκ των Ίντερ και Μίλαν.
Η -προς το παρών- «ιδιοκτήτρια» του Γάλλου, Γιουβέντους ισχυρίζεται πως με το κατάλληλο αντίτιμο ο παίκτης είναι δυνατόν να παραχωρηθεί, και δεδομένων αυτών ο μάνατζερ του παίκτη "φωτογραφίζει" τις ομάδες του Μιλάνου. Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον της Λιόν.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα www.Tuttomercatoweb.com αναφέρει ότι: «Οι άνθρωποι της Λιόν δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια προσφορά, αλλά το ενδιαφέρον τους υφίσταται. Για την Γιουβέντους; Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα δύνανται να αλλάξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η επιθυμία της Μίλαν θα μπορούσε να ήταν αληθινή αφού υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση μετακίνησης κατά το παρελθόν με τον Φίλιπο Ιντζάκι. Και η Ίντερ μπορεί επίσης να εξετάζει την περίπτωση του. Ο πελάτης μου τα πάει καλά στη Γιούβε, αλλά η κατάσταση είναι ιδιαίτερη. Αν θέλουν να συζητήσουμε, τότε θα το κάνουμε».
Επιμέλεια : Φλώρα Μιχαλοπούλου