Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ κυριαρχεί σήμερα (07/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με το χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Βασιλεία. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδικότερα:

«“Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ”», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και φιλοξενεί δηλώσεις του Πάμπλο Χέρες. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «ο Νοτιάς βρίσκει νέους συμπαραστάτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ ΑΕΚ!».

Το Goal News αναφέρει «“Θα χαίρεται η Ελλάδα…”», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «φτιάχνει ο Τεν Κάτε».

Το «Φως» γράφει «Αδιέξοδο! Στελέχη της ΠΑΕ πιστεύουν ακλόνητα ότι ο Κόκκαλης θα βρει τη λύση και ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει απερίσπαστος στη νέα περίοδο», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «δυνατά για Κάλστρομ ο Ολυμπιακός».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «ο Γκριν αποφασίζει, ενώ ο Μπάγεβιτς ζήτησε και στόπερ», ενώ το «Score Live», αποκαλύπτει «την τελική σύμβαση για το προπονητικό».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει ότι «ΠΑΝίσχυρος ΠΑΝαθηναϊκός», ενώ η Derby News αναφέρει «Ανοιχτά όλα για το νέο μπαμ». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει ότι «ο Νοτιάς πουλάει την ΑΕΚ!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube