Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Μπελούτσι και πήρε 5 εκατ. ευρώ. Τώρα θα πρέπει να τα σπρώξει χοντρά για τον Κάλστρομ και τον επιθετικό ώστε η ομάδα να είναι κάπως κομπλέ. Και πάλι θα λείπει ο αριστερός χαφ, όμως, στη θέση του Λέτο και του «Τζόλε».

Εκεί που πέρυσι ο Θρύλος είχε δύο επιλογές, φέτος έχει μία και αυτός από θέμα ταχύτητας μπαίνει σε μεγάλη συζήτηση, μια και ο Ζαϊρί είναι τεχνίτης, όχι όμως και γρήγορος. Αυτό που θέλω να επισημάνω, όμως, στη σημερινή στήλη έχει να κάνει με τον κεντρικό επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός με ένα φορ στο ρόστερ, δίχως να έχει το βαρύ κορμί, θα έχει πρόβλημα στο να παίξει ορθολογικά το 4-4-2. Ο Νταρμπισάιρ δεν είναι φορ και επιπλέον έχει και αυτό το πρόβλημα στους κοιλιακούς να τον ταλαιπωρεί. Ο Ντιόγο παίζει εξαιρετικά περιφερειακά, αλλά για να παίζει φουνταριστός σε κλειστές άμυνες δεν είναι ό,τι προτιμότερο. Απομένει και ο 3ος της παρέας, που είναι ο Μήτρογλου.

Αν ο Θρύλος θέλει να βγάλει τη χρονιά διεκδικώντας κάτι ουσιαστικό, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει παίκτη περιοχής που θα του κάνει τη διαφορά, ειδικά απέναντι στις κλειστές άμυνες, και ο οποίος θα είναι ικανός να τραβάει πάνω του την άμυνα. Οσο σημαντικό είναι να αποκτήσει χαφ, άλλο τόσο είναι και η απόκτηση του παίκτη περιοχής. Αν δεν προχωρήσει σε μια τέτοια μεταγραφή, προβλέπω πως θα υπάρξει πρόβλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube