Ο ατζέντης του Αντρέι Αρσάβιν, Ντένις Λάχτερ, κάλεσε τη Μπαρτσελόνα να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ρώσο παίκτη στην Άρσεναλ. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν κάνει κάποιες επαφές με τους Λονδρέζους για τον παίκτη, ύστερα από την επιθυμία που εξέφρασε να αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν υπήρξε αίσιο τέλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “COM Radio” o Λάχτερ είπε πως «υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μπαρτσελόνα, αλλά πριν κάτσουμε να συζητήσουμε οτιδήποτε, θα πρέπει να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον παίκτη».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αρσάβιν ζήτησε εγγράφως από τον ατζέντη να διακόψουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις, αφού πιστεύει ότι μπορεί να εκπροσωπείται πλέον μόνος του.

Ο Λάχτερ ήταν ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του 28χρονου παίκτη από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στους «κανονιέρηδες».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»