Την απόφαση να μην προχωρήσουν τουλάχιστον τώρα στην απόκτηση του Μάριο Ρεγκέιρο πήραν στον ΠΑΟΚ. Αρχικά οι άνθρωποι του «δικέφαλου» του Βορρά εξέταζαν σοβαρά την περίπτωση του Ουρουγουανού άσου μιας και θα προοριζόταν ως ο αντί-Βιερϊρίνια (σ.σ. μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο της υπόθεσής του), όμως το 1 εκατ. ευρώ που ζήτησε για διετές συμβόλαιο κρίθηκε κάτι παραπάνω από υπερβολικό.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς απ’ ότι φαίνεται θα περιμένουν λίγο ακόμα τον Πορτογάλο που κοστίζει σχεδόν τα μισά και μετά θα προχωρήσουν σε οπουδήποτε εναλλακτική κίνηση.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, παρέμεινε και χθες στάσιμη και αναμένεται σήμερα να γίνουν κάποιες ενέργειες για να μείνει ελεύθερος. Αν όλα πάνε καλά, στον ΠΑΟΚ περιμένουν την υπογραφή του διακανονισμού μεταξύ του Ισπανού μέσου και της Ρασίνγκ Σανταντέρ, ώστε ο παίκτης να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας. Η πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή θεωρεί ότι μέσα στην εβδομάδα θα λυθεί η υπόθεση.

• Σε παρακέντηση υποβλήθηκε χθες ο Νίκος Αραμπατζής, προκειμένου να αφαιρεθεί το υγρό που είχε μαζευτεί στο γόνατό του και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του, ο Τζόε Μπιζέρα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που είχε στο γόνατο. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιτρέψουν σε λίγες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν η ομάδα αναχωρήσει (αύριο 11:35) για το Doorwerth της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας.

• Αναβολή μιας μέρας πήρε η άφιξη του Πάμπλο Κοντρέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο Χιλιανός αμυντικός άλλαξε κάποιες πτήσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα. Ο 32χρονος θα πετάξει κανονικά αύριο το πρωί με την αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς-Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.