Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της τρίτης εθνικής κατηγορίας μπήκε η Ρόδος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νέων παικτών. Ο επιθετικός της Κορίνθου, Μιχάλης Καφαντάρης και ο Μιχάλης Γκέσιος του ΠΑΟΝΕ, υπέγραψαν συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του νησιού των «ιπποτών».

Ο 24χρονος πρώην επιθετικός της Κορίνθου, Μιχάλης Καφαντάρης, μιλώντας στο www.sportfm.gr, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αλλάζω σελίδα στην καριέρα μου. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για μένα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, προκειμένου η νέα μου ομάδα, να υλοποιήσει τους στόχους της και του χρόνου να αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία». Όσο για την ομάδα του Ισθμού, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, υποστήριξε: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τον κόσμο της Κορίνθου που τόσα χρόνια με στήριζε. Όσο για την ομάδα, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος:

«Η ΠΑΕ Ρόδος ανακοινώνει την απόκτηση δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στη δεύτερη εθνική κατηγορία. Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα για δύο χρόνια, υπέγραψαν οι Μιχάλης Καφαντάρης (φώτο) και Γιάννης Γκέσιος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με αξιόλογη παρουσία στα πρωταθλήματα της χώρας μας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Καφαντάρης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του περυσινού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Κορίνθου, ενώ ο Γκέσιος είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε ΑΡΗ, Εδεσσαϊκό και ΠΑΟΝΕ».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντώνη Μαρτίνης, υποστήριξε, ότι: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ουσία και παίκτες νικητές. Προσπαθούμε να υλοποιούμε όλες τις επιλογές του προπονητή Γιώργου Στράντζαλη, προκειμένου η Ρόδος να πρωταγωνιστήσει τη νέα περίοδο. Η ομάδα αλλάζει αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς θέλουμε να συνδυάσουμε την ουσία με το θέαμα».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube