Με ψυχραιμία αντιμετώπισε την κλήρωση της Ουνικάχα Μάλαγα, που την έφερε αντιμέτωπη μεταξύ άλλων με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο όμιλο, ο προπονητής της ομάδας Αΐτο Ρενέσες. «Όπως πάντα στην Ευρωλίγκα έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Η επιπλέον δυσκολία είναι πως θα έχουμε μεγάλα ταξίδια. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεών μας», δήλωσε.
Ο Μπέρνι Ροντρίγκεθ, βασικό στέλεχος της Ουνικάχα και μέλος της εθνικής Ισπανίας, ανέφερε: «Αυτό που κάνει πιο δύσκολο τον όμιλό μας είναι ότι έχουμε μακριά ταξίδια σε δύσκολες έδρες όπως στην Ελλάδα, τη Σερβία, την Τουρκία και τη Λιθουανία. Πάντως είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη διοργάνωση και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».
Ο πρόεδρος του συλλόγου Φρανθίσκο Μολίνα τόνισε: «Στον όμιλο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώ πως υπάρχει σχετική ισορροπία και θα γίνει μεγάλη μάχη για την πρόκριση. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι η ομάδα μας συμμετέχει μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης και οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σπουδαία ματς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».
Τέλος ο γενικός διευθυντής Μπέρντι Πέρεθ σημείωσε: «Είναι πολύ ισορροπημένος ο όμιλος, αν και ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Πιστεύω πως η κατάταξη στις υπόλοιπες θέσεις θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς σαν στόχο έχουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Πρώτο μέλημά μας είναι η πρόκριση στους 16».