Κατάμεστο αναμένεται να είναι σήμερα, Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.
Αιτία, η εμφάνιση μίας μεγάλης κυρίας του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η βραβευμένη με Όσκαρ για το ρόλο σαν Βασίλισσα Ελισάβετ, ηθοποιός Έλεν Μίρεν καταφθάνει στο αργολικό θέατρο για να ερμηνεύσει τη «Φαίδρα» του Ρακίνα, σε σκηνοθεσία Νίκολας Χάιτνερ.

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου και -μαζί με το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» τού πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Σαμ Μέντες- θεωρείται μία από τις σημαντικότερες παραγωγές της σεζόν.

Η έλευση της Έλεν Μίρεν στην αρχαία Επίδαυρο έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον εκπροσώπων του πολιτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ωστόσο, στα ταμεία υπάρχουν μέχρι στιγμής εισιτήρια των 10, 15, 20 και 30 ευρώ.

Για μία από τις κορυφαίες, αν όχι την κορυφαία στιγμή της καριέρας της, έκανε λόγο η διάσημη πρωταγωνίστρια.


Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος
Πηγές : Σκάι, Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρία Καβογιάννη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με το Happy Birthday εκτελεσμένο με κλαρίνο

Άννα Μαρία Βέλλη: Plot twist στη ζωή της! Παντρεύεται!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η τρυφερή κίνηση για τον Γρηγόρη Μόργκαν που μας έκανε να «λιώσουμε»

Κατερίνα Καινούργιου: Το ιδιαίτερο και θαυματουργό «δώρο» που ήρθε από την Πάρο

Survivor: Η Μαντίσα είπε οτι έχει βιώσει ρατσισμό αλλά άναψε φωτιές με το... «Οι Έλληνες δεν είναι άντρες...»

Η Σαμπαλένκα «σέρβιρε» υπονοούμενο γάμου στον Έλληνα σύντροφό της μετά τη νίκη της στο Brisbane

Βγήκαν τα υποδεκάμετρα στους Αταίριαστους! Πόσοι είναι οι 12 πόντοι σύμφωνα με τον Γιάννη Ντσούνο;

Κλέλια Ανδριολάτου: Η απρόσμενη αγορά που έκανε στη Ρώμη και βρήκε θέση στο σαλόνι της

Άννα Βίσση - Δήμητρα Κούστα: Ξεκίνησαν την ανακαίνιση του Αθηνών Αρένα και τα ποσά ζαλίζουν!

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Στο νοσοκομείο με πνευμονία εδώ και 4 μέρες