Το όνομα του Τσεσκ Φάμπρεγκας αναμένεται να είναι το επόμενο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ στην Ευρώπη. Πάρα τη δέσμευση του παίχτη, ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο και στην Άρσεναλ, σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «πόλεμο» μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, για την απόκτηση του παίχτη.

Ο Αρσέν Βενγκέρ χτίζει τη νέα Άρσεναλ και ο Φάμπρεγκας προορίζεται να είναι ο «κινητήριος μοχλός» στο παιχνίδι των Λονδρέζων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίχτης κοστολογείται 50 εκατ. ευρώ. «Κανένας στην Αρσεναλ δεν θέλει να δει τον Φάμπρεγκας να φεύγει αλλά εδώ υπάρχει το θέμα των χρημάτων, τα οποία αν είναι καλά δύσκολα μπορείς να τα απορρίψεις. Αν η Αρσεναλ δεχτεί πρόταση της τάξεως των 46 εκατομμυρίων ευρώ,τότε η πίεση που θα ασκηθεί με σκοπό να πουληθεί θα είναι πολύ μεγάλη», τόνισε άνθρωπος των «κανονιών».

Ο Ζουάν Λαπόρτα, ο οποίος βρισκόταν σε επαφές με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Ριμπερί (διακαή πόθο του) στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Ο Ριμπερί ήταν ένας παίχτης που μας ενδιέφερε, αλλά σε μία λογική τιμή. Εξάλλου, η Μπάγερν δε θέλει να πουλήσει τον παίχτη. Σε περίπτωση που ενδιαφερθούν να τον πουλήσουν, θα κινηθούμε για την απόκτησή του. Αν όχι, τότε θα στραφούμε στον Φάμπρεγκας», είπε και συμπλήρωσε: «Η χρονιά που πέρασε είναι η απόδειξη ότι χρειαζόμαστε μόνο μερικές προσθήκες. Έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο και έναν επιθετικό».

Στην αντίπερα όχθη, μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αποκτήσει τους Κριστιάνο Ρονάλτνο, Κακά και Καρίμ Μπενζεμά ωστόσο στοχεύει να αποκτήσει ακόμα ένα μεγάλο όνομα. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στον Τσεσκ Φάμπρεγκας και πληροφορίες θέλουν τους μαδριλένους να ετοιμάζουν νέα οικονομική «βόμβα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»