Δύσκολο χαρακτήρισε το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο τεχνικός του Μακεδονικού, Αργύρης Πεδουλάκης. «Δεν μας ξεγελάνε οι δύο ήττες της», είπε ο Έλληνας προπονητής. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των «πράσινων»

Έχει φτάσει στο… ρετιρέ της βαθμολογίας και θέλει να κάνει τέσσερις τις νίκες του σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο λόγος για τον Μακεδονικό που την Κυριακή θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο κλειστό της Κοζάνης.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε ο τεχνικός των «πράσινων», Αργύρης Πεδούλακης που δεν ξεγελιέται από τις δύο ήττες της ΑΕΚ: «Είναι ένα ματς σημαντικό, όπως άλλωστε κι όλα τα άλλα. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει αγώνα για την Ευρωλίγκα την Πέμπτη, όμως δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Έχει παίκτες έμπειρους που ανταποκρίνονται στις δυσκολίες κάθε αγώνα. Δεν μας ξεγελάνε οι δύο ήττες της. Είναι μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να βρει ρυθμό και να ανακάμψει. Για μένα αυτό το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, για αυτό πρέπει να προσέξουμε πολύ»

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Μακεδονικού χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλα τα όπλα στην διάθεση του.

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube