Στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία μίλησε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τις προπονήσεις υπό τον Φερνάντο Σάντος, χαρακτήρισε άριστο το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τόνισε πως στόχος θα είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Σχετικά με τον τρόπο που κυλά η προετοιμασία, ο Φωτάκης είπε: «Δουλεύουμε εξαιρετικά με τον κ. Σάντος, με πολύ ένταση, κάτι που δεν είχα σε προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο γίνεται πιο σύντομα για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είναι δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ευελπιστούμε, όμως, να είμαστε έτοιμοι στο μέγιστο δυνατό βαθμό».

Ερωτηθείς για την προσωπική του παρουσία, ο Έλληνας μέσος δήλωσε:«Προσωπικά δεν έχω προσαρμοστεί απόλυτα, όσο περνούν οι μέρες βρίσκω τα πατήματα μου. Πιστεύω πως το δυνατότερο ατού μου είναι το σουτ. Μέσα από τη σκληρή δουλειά δουλεύω για να γίνω καλύτερος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να αμύνεσαι και να επιτίθεσαι σωστά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και σε αυτό το πνεύμα δουλεύουμε, για να κερδίζουμε. Στόχος μας είναι οι όμιλοι στο UEFA Europa League. Την ομάδα διοικούν άνθρωποι που γνωρίζουν ποδόσφαιρο και αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να ισχύει».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο

Κετσετζόγλου: «Χαφ και φορ οι προτεραιότητες της ΑΕΚ-Κοιτάζει και Σάλιακα για μπακ»