Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για πιθανή μετακίνηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ στη Ρέιντζερς, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντόνιο Καλιέντο. Ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού της Γιουβέντους, υποστήριξε ότι ο πιθανότερος προορισμός του πελάτη του είναι η Premier League.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για τη Ρέιντζερς. Δεν μου έχει ειπωθεί τίποτα. Είναι απλά οι συνηθισμένες φήμες γύρω από τη μεταγραφική αγορά», τόνισε αρχικά ο Καλιέντο στο «Sky Sport Italia» και συνέχισε:

«Η Γιουβέντους δεν μου έχει πει για κάποια διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι είναι απλά φήμες, απ' όσο γνωρίζω. Προσωπικά, δεν είχα καμία επαφή με τη Ρέιντζερς»

Πέρα από τη διάψευση των όσων είχαν ειπωθεί για τον Σκωτσέζικο σύλλογο, ο εκπρόσωπος του 32χρονου άσου γνωστοποίησε ότι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι οι σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Αγγλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Τρεζεγκέ. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ενδιαφέρον. Είναι ένα θέμα που αφορά και τη Γιουβέντους. Όταν θα έχουν κάτι συγκεκριμένο, θα μας ενημερώσουν. Μέχρι τώρα δεν μου έχουν πει τίποτα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της «γηραιάς κυρίας» αξιώνουν για τον Τρεζεγκέ 10 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»