Και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, όπως ανακοίνωσε και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Ο Μαρέσκα αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη ...βούλα είναι ο Έντσο Μαρέσκα. Η διάθεση του να φορέσει τα ερυθρόλευκα ήταν δεδομένη. Έτσι η συνάντηση του με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στη Ρώμη ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Ιταλός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του το οποίο θα τον «δένει» με τους ερυθρόλευκους τα επόμενα τρία χρόνια. Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Έντσο Μαρέσκα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οικονομικές αποδοχές του Μαρέσκα θα αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ιταλός άσος θα μεταβεί το συντομότερο δυνατόν στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Εκτιμάται ότι σήμερα κιόλας θα «πετάξει» για το Έρμελο κάτι που σημαίνει ότι από την Τρίτη ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον έχει στη διάθεσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος