Ο ορισμός της ειλικρίνειας και της επιμονής στις απόψεις και παλαιότερες τοποθετήσεις… Παρά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο ειδικός σύμβουλος της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν, έδειξε πάλι την προτίμηση του στον Φρανκ Ριμπερί λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Κριστιάνο και Μέσι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά για μένα αυτή τη στιγμή καλύτερος όλων είναι ο Ριμπερί».

«Δεν το λέω επειδή είναι Γάλλος, αλλά επειδή είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής», ήταν η τοποθέτηση του «Ζιζού» για να συνεχίσει σχολιάζοντας τον ορισμό «γκαλάκτικος» που συνοδεύει εκ νέου την ομάδα του: «Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει τους καλύτερους παίκτες για την ομάδα του, αλλά δεν πρέπει να την λέμε γκαλάκτικος. Θυμάμαι ακόμη όταν μας αποκαλούσαν έτσι, την περίοδο που έπαιζα μαζί με τους Ρονάλντο, Φίκγκο και Μπέκαμ και τελικά μας… γύρισε αρνητικά. Πρέπει να λένε αυτό που ισχύει. Ότι δηλαδή είναι η καλύτερη ομάδα».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»