Διατεθειμένη να διεκδικήσει το Νταβίντ Βίγια, αλλά όχι και να βγει εκτός προϋπολογισμού για να τον αποκτήσει είναι η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το Χουάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε πως η μεταγραφή του Ισπανού θα γίνει μόνο αν μειωθούν οι απαιτήσεις της Βαλένθια και τόνισε ότι ήδη εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση.

«Πάντα έλεγα πως ο Βίγια είναι ένας παίκτης που θα μας ενδιέφερε, υπό κάποιες προϋποθέσεις, αλλά αυτές προς το παρόν δεν πληρούνται» τόνισε ο Λαπόρτα, αναφερόμενος φυσικά στις διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια και την πρόταση ύψους 42 εκατ, ευρώ που πρόσφατα αυτή απέρριψε από τους Καταλανούς.

«Θα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει και θα ενισχύσουμε την ομάδα», σημείωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, που τόνισε, ωστόσο, πως «δεν πρόκειται, παρόλα αυτά, να «απλώσουμε το καλάθι μας πιο μακριά από ‘κει που φτάνει το χέρι μας». Αποκάλυψε, δε, πως «έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε άλλες επιλογές που έχουμε για την επίθεση, αλλά και να αξιολογούμε ποιες από αυτές μπορούν να προσαρμοστούν στις προϋποθέσεις που επιθυμούμε».

Πέρα από την περίπτωση του Βίγια, ο Λαπόρτα θέλησε να βάλει «φρένο» και στην παραφιλολογία για πιθανή μεταγραφή του Σάμουελ Ετό, τονίζοντας πως εκείνος θα είναι κανονικά παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

«Δεν τρέχει τίποτα απολύτως με τον Ετό, θα γυρίσει κανονικά από τις διακοπές του και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς είναι ένας παίκτης που έχει συμβόλαιο», τόνισε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»