Η «Ρονάλντο - μανία» καλά κρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ρεάλ, ωστόσο πλέον καταλαμβάνει και τους συμπαίκτες του Πορτογάλου σταρ. Μια από τις «παλιοσειρές» των «μερένχες», ο Μίτσελ Σαλγκάδο, «εξύμνησε» τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του νέου άσου της ομάδας και τόνισε πως αυτές είναι ικανές, να την ανεβάσουν άμεσα επίπεδο.

«Είναι σαν αεροπλάνο», σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο ο Σαλγκάδο, που δε δίστασε να τονίσει πως «πρόκειται για το “απόλυτο δέκα”, όσον αφορά στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες». «Μας δίνει ποικιλία στο παιχνίδι, ικανότητα στο “ένας με έναν” και ταχύτητα», εξήγησε ο Ισπανός και υπενθύμισε πως «για τέτοιας ποιότητας παίκτες, πάντα υπάρχει χώρος στη Ρεάλ».

Ο Σαλγκάδο, εξάλλου, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φερόμενους ως μεταγραφικούς «στόχους» της ομάδας αυτή την περίοδο, ευχόμενος, τόσο ο Ριμπερί, όσο και ο Τσάμπι Αλόνσο να γίνουν μέλη της «Βασίλισσας».

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα οριστικό, είναι καλύτερα να μη λέμε πολλά γι’ αυτά τα θέματα» σημείωσε, τονίζοντας παρ' όλα αυτά πως «ειδικά ο Αλόνσο, θα ήταν μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για την ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube