Το μεσημεριανό, εις βάρος, τους κλίμα αντέστρεψαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, στο δεύτερό τους παιχνίδι κόντρα στις αδελφές Νίστρομ από την Φινλανδία επικρατώντας με σετ 2-1 (20-22, 21-14, 15-8).

Η νίκη αυτή, τις φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση στην επομένη φάση. Νωρίτερα σήμερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από αυτό της Βραζιλίας των Βιβιάν/Βιεϊρά (No 20) με 2-0 σετ (21-13, 21-17).

Οι τελευταίες, στον απογευματινό Βραζιλιάνικο «εμφύλιο», ηττήθηκαν από τις Πάουλα/Σέλντα με 2-1 (15-21, 21-19, 15-10) που αύριο στις 9:40 θα αντιμετωπίσουν το ελληνικό δίδυμο.

Οι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ αγωνίζονται στον 4ο Όμιλο του τουρνουά της Ρωσίας, το οποίο και εντάσσεται στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Σιρκουί.

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών: Έφτασε τις 7 κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός!