Η επικείμενη απόκτηση του Λεονάρντο από την ΑΕΚ κυριαρχεί σήμερα (16/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τη χθεσινή Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την οποία αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται τα χθεσινά φιλικά των Πειραιωτών και του Παναθηναϊκού.

Ειδικότερα:

«Στα κίτρινα… ο Λεονάρντο», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στην επικείμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «Μπομπό και… Μπόμπα».

Το Goal News αναφέρει ότι «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πάρουν σίγουρα 17 εκατ. ευρώ, αν προκριθούν στους ομίλους του Champions League», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Λεονάρντο στα κίτρινα».

Το «Φως» γράφει ότι «ο Μπομπό δήλωσε στηην Τουρκία ότι πληρώνει από την τσέπη του», ενώ ο «Πρωταθλητής» κάνει λόγο για «όργια Ντουντού».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «“κιτρινίζει” ο “μικρός μάγος”», ενώ το «Score Live» αναφέρει ότι «η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Λεονάρντο».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «ΦΟΡΤΣΑΤΟΙ», ενώ η Derby News κάνει λόγο για «ΤΑΥΡΟΥΣ». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Φίχερ πνίγει την Μπεσίκτας για Μπομπό!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube