Οι κληρώσεις του Champions League και του UEFA Europa League κυριαρχούν σήμερα (17/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με τις κινήσεις του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η ήττα της Λάρισας από την ισλανδική Ρέικιαβικ.

Ειδικότερα:

«Εμείς θα το πάρουμε», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και φιλοξενεί τα όσα είπε ο Νικόλας Πατέρας στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει ότι «ο Παναθηναϊκός ζήτησε τον Όντο».

Το Goal News αναφέρει ότι «η Μάιντς καλεί Ίβανσιτς», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει ότι «ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του Κάριου».

Το «Φως» γράφει ότι «κληρώνει για “σεντόνι” και … για μεταγραφές!», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι «εντυπωσιάζει ο 18χρονος Σοϊλέδης».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «κλείνει και ο Σεϊταρίδης στην ΑΕΚ», ενώ το «Score Live» ζητάει από τον Γιάννη Κομπότη να πει το «ναι» και να δώσει τον Λεονάρντο στην ΑΕΚ.

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Όλα τα αστέρια στη φόρα», ενώ η Derby News κάνει λόγο για «αποκαλυπτήρια». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Ολυμπιακός ψάχνει νέο Ντάρκο!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube