Η προοπτική του Ολυμπιακού τον καλύπτει πλήρως. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, οι τίτλοι που έχει κατακτήσει στην Ελλάδα και το… κλίμα της χώρας κρίνεται από τον ίδιο υπέραρκετο για να παρατείνει την παραμονή του. Με δηλώσεις του στο «FranceFootball», ο Ντιντιέ Ντομί μίλησε για την ποδοσφαιρική του πορεία με τους «ερυθρόλευκους», παρομοιάζοντας τους με τη Λιόν!

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Το ότι κατακτώ συνέχεια τίτλους είναι εξαιρετικό. Μπορεί να μην είναι σαν το γαλλικό πρωτάθλημα, ούτε σαν το ιταλικό αλλά η πρώτη κατηγορία είναι κάπως ίδια με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Υπάρχουν τέσσερις- πέντε ομάδες που διαφέρουν από τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα. Το επίπεδο, όμως, αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Η ομάδα μου είναι ήδη πολύ καλή και ανταγωνιστική. Είναι κάτι σαν τη Λιόν της Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός και συνέχισε αναφερόμενος στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Πρόσφατα υπέγραψα συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια ομάδα, που κυνηγά τίτλους τι άλλο μπορεί να θες; Νιώθω καλά στην Ελλάδα, έχει συνέχεια ήλιο και καλές θάλασσες».

Κληθείς να σχολιάσει τις περιόδους που αγωνίστηκε στη Γαλλία, απάντησε: «Έχω περάσει μερικές πολύ καλές στιγμές στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και στην Αγγλία με τη Λιντς και τη Νιούκαστλ, όπου ήμουν ιδιαίτερα αγαπητός στο αγγλικό κοινό. Έτσι μαρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, χωρίς την ύπαρξη της βίας. Κάθε μέρα νοσταλγώ την εποχή που ήμουν στο Παρίσι. Ήμουν ένας μεγάλος υποστηρικτής του συλλόγου. Τα παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν θα μου μείνουν αλησμόνητα ειδικά μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς». Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνω τα αποτελέσματα του συλλόγου».

Συνεχίζει να πιέζει ο Μπομπό

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, είχε ο Μπομπό, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στην Τουρκία. Όπως αναφέρουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε στον ισχυρό άνδρα των «αετών» ότι οι Πειραιώτες του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ (σ.σ.: η πολιτική του συλλόγου δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση για κανέναν παίκτη μέχρι τώρα και όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, είχε ειπωθεί ότι τα δικά του χρήματα θα φτάσουν το πολύ το 1,5 εκατ), την ώρα που παίρνει 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος άσος φέρεται να έχει καθημερινές επαφές με την τουρκική ομάδα και τα γειτονικά Μέσα θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση. Την ίδια ώρα, ο Τύπος της χώρας αναφέρει ότι ο Μπομπό βρίσκεται στο «στόχαστρο» γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο παίκτης να πιέζει για να πάρει τη μεταγραφή, αλλά ίσως έχει κι άλλη λύση στο μυαλό του, την αύξηση των αποδοχών του.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριζαν και χθες ότι δεν έχουν κάνει καμία κίνηση για τον Βραζιλιάνο και ότι δεν πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με την Μπεσίκτας, αν δεν κάνει αποδεκτή την αρχική τους πρόταση (σ.σ.: 2-2,5 εκατ. ευρώ για το 50%).

Τα εισιτήρια με Γκρόνινγκεν

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του φιλικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ την Τετάρτη 22.07.2009 και ώρα 21:45, μεταξύ των ομάδων OLYMPIACOS - GRONINGEN, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας τα εξής:

Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται στα επανδρωμένα εκδοτήρια του γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 20/07 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Τρίτη 21/07 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00
Τετάρτη 22/07 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15 €, 20 €, 50 € (VIP)».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube