Το σχόλιο για τους αντίπαλους των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργνώσεις, αλλά και τα μεταγραφικά κυριαρχούν στα σημερινά(18/7) πρωτοσέλιδα. Παραμένει στην επιφάνεια το θέμα ΑΕΚ- Γκονζάλες, για συμφωνία της "Ένωσης" με τον Σεϊταρίδη κάνουν λόγο τα ισπανικά ΜΜΕ.

«Τους έχουν, αλλά…», λέει η «SportDay» και η «Εξέδρα»: «Θέλω ΑΕΚ και Ντούσαν». «Περνάει, αλλά όχι έτσι», είναι ο τίτλος του «Goal», ενώ του «Φίλαθλου»: «Έρχεται ο Κάριου». Στο «Φως» αναφέρεται: «Καλή, αλλά προς Θεού προσοχή» και στον Πρωταθλητή: «Περνάμε αν είμαστε Ολυμπιακός».

«Συμφωνία που φέρνει γερό φορ» είναι ο τίτλος της «Score» και της «Ώρας των Σπορ»: «Στην ΑΕΚ ο Γιούρκας». «Ψώνια από το πάνω ράφι», λέει η «Γάτα».

«Πρόκριση και σκληρή δουλειά», αναφέρει η «Derby» και η «Πράσινη»: «Για πλάκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρεμιέρα με περίπατο κόντρα στην Ουγκάντα για την Τυνησία

Φιάσκο με το VAR στο Κονγκό-Μπενίν, δεν λειτουργούσε και δεν υποδείχτηκε πέναλτι!

Απίθανος Μουτουσαμί: «Δεν χρειαζόμουν φορείο για να βγω, αλλά δεν ήθελα να πάρω δεύτερη κίτρινη κάρτα»

Ζορίστηκε αλλά λύγισε την Τανζανία του Σαμάτα η Νιγηρία

Από τους επιβήτορες, μέχρι τους... κοιλάκανθους: Αυτά είναι τα παρατσούκλια των 24 ομάδων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

«Άνοιξαν δωρεάν τις θύρες στο Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε επειδή δεν είχε κόσμο στο γήπεδο»

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Μπήκε... αγριεμένη η Σενεγάλη και σάρωσε την Μποτσουάνα!

Ο ορισμός του πολυθεσίτη: Οι δύο αθλητές που έχουν εμφανιστεί στο FIFA αλλά και στο Madden!

Ο Ελ Κααμπί φρόντισε στην πρεμιέρα να κάνει ό,τι δείχνει το… σποτάκι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Kαθάρισε» με δυσκολία το Μπενίν και μπήκε με το δεξί το Κονγκό