Πληθαίνουν από την Αγγλία οι «σειρήνες» για τον διεθνή Μαροκινό στράικερ Μαρουάν Τσαμάκ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από την «Γηραιά Αλβιόνα».

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, το όνομα του επιθετικού της Μπορντό, είχε συνδεθεί έντονα με την ομάδα της Άρσεναλ και την επιθυμία του Αλσατού τεχνικού Αρσέν Βενγκέρ να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το τελευταίο διήμερο ωστόσο, στο κυνήγι της απόκτησης του Τσαμάκ μπήκαν και η Σάντερλαντ με την Μπλάκμπερν, οι οποίες θέλοντας να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους, αναζητούν λύση στο πρόσωπο του Μαροκινού.

Ο Τσαμάκ από την πλευρά του, δείχνει απολύτως θετικός σε μία μετακίνησή του στην Αγγλία και όπως παραδέχεται είναι ανοικτός σε προσφορές και στους τρεις διεκδικητές: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω στην Αγγλία, ακόμα και αν ο προπονητής και οι διοικούντες της Μπορντό επιθυμούν την παραμονή μου. Τόσο η Μπλάκμπερν όσο και η Σάντερλαντ επιθυμούν να καλύψουν τις απαιτήσεις μου και με βρίσκουν σε όλα σύμφωνο. Δεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις με την Άρσεναλ, ωστόσο αν επιτευχθεί συμφωνία, ένα όνειρό μου θα έχει πραγματοποιηθεί. Προς το παρόν σκέφτομαι τις προτάσεις των τριών συλλόγων. Θα πάρω τον χρόνο μου και θα αποφασίσω», ξεκαθάρισε ο παίκτης των «Γιρονδίνων».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!