Για το Βέλγιο αναχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η αποστολή του Πανιωνίου, όπου θα μείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Εμίλιο Φερέρα πήρε μαζί του τους Αναστασόπουλο, Ανδριόλα, Ουέλινγκτον, Γουνδουλάκη, Εστογιάνοφ, Καστελιόνε, Κοντοέ, Κούκετς, Κουμόρτζι, Κοντοχρήστο, Κούρντι, Λαζούρα, Λάτκα, Λουκίνα, Μανιάτη, Μπάλαμπαν, Μπεθέρα, Μπέλιτς, Νικολάου, Ομο, Ρεκόμπα, Ριέρα, Σίμωση, Σιόβα, Σκούφαλη, Σμόγιε, Τζαβέλα.

Στο Βέλγιο η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τη Σεντ Τρούιντεν (22/07), τη Σερκλ Μπριζ (25/07), την Γκέρμιναλ (26/07) και τη Βίζε (01/08). Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, Ακης Μάντζιος.

Γράφουν για Αλόνζο

Για την απόκτηση του Ζερόμ Αλόνζο κινείται ο Πανιώνιος, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο 37χρονος τερματοφύλακας της Ναντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θέλουν να πλαισιώσουν τον Τόμας Μπέλιτς. Ο Γάλλος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί, επίσης, στη Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μαρσέιγ, τη Σεντ Ετιέν και τη Νις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ: Ο βασικός και το βάθος

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού