Τη γνώμη του για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός χαρακτήρισε τον παίκτη «ξεχωριστό» και του ευχήθηκε καλή πορεία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βενγκέρ ήταν ο άνθρωπος που πήγε στο Λονδίνο τον Τογκολέζο επιθετικό από τη Μονακό το 2006.

«Μόλις περάσει τα ιατρικά τεστ, ο Εμάνουελ θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα μας λείψει από την ομάδα, αλλά πρέπει να εστιάσουμε στους παίκτες που είναι ακόμα στην Άρσεναλ. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα έδωσε στο σύλλογο και να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία με την καινούργια του ομάδα. Από την πλευρά μας, μπορεί να χάσαμε έναν επιθετικό κορυφής, αλλά επιστρέφουν οι Τόμας Ροζίτσκι και Εντουάρντο, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν πολύ τη νέα σεζόν στον επιθετικό τομέα», δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» στο αγγλικό “BBC Sports”.

Η μεταγραφή του Αντεμπαγιόρ, από την Άρσεναλ στη Σίτι, αναμένεται να κοστίσει 25 εκατομμύρια λίρες (30 εκατ. ευρώ) στους «πολίτες».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!