Τους Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Σεσκ Φάμπρεγας εξετάζει ως εναλλακτικές λύσεις η Ρεάλ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο Ισπανός άσος της Λίβερπουλ εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τη «Βασίλισσα», που φροντίζει, ωστόσο, να μην πιαστεί απροετοίμαστη αν η μεταγραφή τελικά δεν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι Ντε Ρόσι και Φάμπρεγας είναι δύο από τους παίκτες που έχει προκρίνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ και για τους οποίους -παρά το γεγονός πως δεν έχει εκφραστεί επίσημο ενδιαφέρον- έχουν ήδη γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Ο Πέρεθ, στην περίπτωση του Αλόνσο, δεν παρουσιάζεται επ’ ουδενί διατεθειμένος να «ανέβει» σε «αστρονομικά» ποσά, και για το λόγο αυτό «βολιδοσκοπεί» τις προθέσεις κι άλλων παικτών που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Δύσκολα, πάντως, και για τις περιπτώσεις του Ντε Ρόσι και του Φάμπρεγας θα χρειαστεί να επενδυθούν λιγότερα χρήματα, αφού ο μεν άσος της Ρόμα αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του, ο δε μέσος της Άρσεναλ είναι γνωστό πως διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς με τη Μπαρτσελόνα -πράγμα που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο «πλειστηριασμού».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφώνησε με Έντερσον η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένει τα βρει και με την Αταλάντα

Βαλβέρδε εφ' όλης της ύλης: «Τραυμάτισα τον γιο του Ζιντάν, νόμιζα ότι θα με διώξουν - Υπέφερα, ντρεπόμουν να μιλήσω»

Το εξωτερικό περίβλημα του Μπερναμπέου βελτιώνεται, αλλά όχι στο επίπεδο που είχε υποσχεθεί η Ρεάλ

Η Ίντερ άναψε το πράσινο φως για διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με Μπαστόνι!

Μπαρτσελόνα: Πότε ανοίγουν οι νέες κερκίδες και πότε μπαίνει η στέγη στο Spotify Camp Nou

Επιβράβευση για Χιράλδες: H Θέλτα επέκτεινε το συμβόλαιο του ως το 2028

Γιαμάλ: «Ασεβές και απαράδεκτο το σύνθημα για τους Μουσουλμάνους - Η χρήση της θρησκείας ως χλευασμού σε κάνει ρατσιστή»

Αποδιοπομπαίος τράγος στην Ιταλία ο Μπαστόνι, στη… γωνία η Μπαρτσελόνα

Η νύχτα ντροπής στην Ισπανία που συγκλόνισε τον Γιαμάλ: «Ήταν οργανωμένο από την άκρα δεξιά»!

Ράφα Μιρ: «Δεν βίασα καμία κοπέλα - Γνώρισα δύο σε κλαμπ, έκανα σεξ με κάθε μία ξεχωριστά και ζήλεψαν»