Κοντά στην απόκτηση του Χουάν Κάρλος Μπλένχιο βρίσκεται ο Ατρόμητος, όπως παραδέχτηκε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Γιάννης Αγγελόπουλος. «Είχα κάποιες επαφές με παράγοντες της Τίγκρε και με τον εκπρόσωπο του Μπλένχιο. Έγινε ένα βήμα, αλλά υπάρχει διαφορά», είπε και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στον παίκτη, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα».

Ο κ.Αγγελόπουλος αναφέρθηκε ακόμη στην ενδεχόμενη παραχώρηση του Στέλιου Μαρίνου στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι Περιστεριώτες είναι διατεθειμένοι, σε μια τέτοια περίπτωση, να ζητήσουν από τους «πράσινους» δανεικό τον Κλέιτον.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη μεταγραφή αμυντικού: «Εκκρεμεί μια μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στον Ατρόμητο. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ. Είχαμε αρκετές επιλογές για αυτή τη θέση. Θέλουμε έναν καλό παίκτη για αυτή τη θέση, για αυτό το λόγο έχει τραβήξει τόσο αυτή η υπόθεση».

Για την υπόθεση Μπλένχιο: «Είχα κάποιες επαφές με παράγοντες της ομάδας στην οποία ανήκει, αλλά και με τον εκπρόσωπο του Μπλένχιο. Πιστεύω πως έγινε ένα βήμα, αλλά υπάρχει διαφορά. Σήμερα θα έχουμε πάλι τηλεφωνικό ραντεβού. Είναι ο ποδοσφαιριστής που πληροί τις προϋποθέσεις και είναι ο στόχος μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στον παίκτη, αλλά πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Μέχρι Τρίτη, Τετάρτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα».

Για τα προσόντα του 29χρονου Αργεντινού αμυντικού: «Έχει αριστερό πόδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι ψηλός, 1.85μ., και αρκετά γρήγορος για το ύψος του. Μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο της. Ακόμη, έχει γεμάτες σεζόν και είναι μια ηγετική φυσιογνωμία».

Για το με ποια μορφή θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ο Ατρόμητος: «Τον θέλουμε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι».

Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Ατρομήτου: «Σκοπός μας ήταν να είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Τα καταφέραμε κατά 90%. Το 10% ήταν ο κεντρικός αμυντικός. Θέλουμε να κλείσουμε αμυντικό πριν η ομάδα επιστρέψει από το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Στέλιου Μαρίνου από τον Ατρόμητο στον Παναθηναϊκό: «Εκκρεμεί η υπόθεση του Μαρίνου με τον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον Παναθηναϊκό, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω πως θα γίνει. Όταν γίνει θα πέσουν στο τραπέζι ονόματα για ανταλλαγή και ένα από αυτά θα είναι ο Κλέιτον. Μια τέτοια κίνηση θα είναι κίνηση ουσίας αλλά και εντυπωσιασμού».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube