Την αποδοκιμασία από τους οπαδούς των Los Angeles Galaxy γνώρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του απέναντι στη Μίλαν. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος του Άγγλου μέσου ύστερα από την επιστροφή του στη Μίλαν. Όπως φάνηκε οι οπαδοί των Galaxy δεν ξέχασαν ότι ο «Μπεκς» αποφάσισε να πάει στην Ιταλία και να αγωνιστεί στους «ροσονέρι» για έξι μήνες.

Οι Αμερικάνοι για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους ανάρτησαν πανό που έγραφαν «πήγαινε σπίτι σου απατεώνα». Το γεγονός αυτό έσπευσε να αποδοκιμάσει ο προπονητής της Μίλαν, Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ανέφερε: «δεν μπορώ να καταλάβω τη συμπεριφορά των οπαδών. Ο Ντέιβιντ είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και παίκτης και την προηγούμενη σεζόν βοήθησε πολύ την ομάδα μας. Οι επιλογές που κάνει είναι για να ευνοήσουν το μέλλον του και για να βρεθεί πιο κοντά στην εθνική ομάδα της χώρας του. Θα υπάρχει πάντα μια θέση στη Μίλαν για εκείνον».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι έληξε 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο Σίλβα στο 16΄, ενώ στο 30΄ της αναμέτρησης ο Άλαν Γκόρντον ισοφάρισε ύστερα από συνεργασία των Ντόνοβαν και Μπέκαμ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιντζάγκι έκανε το 1-2 ενώ στο 65΄ ο Μπράιαντ Τζόρνταν έκανε το τελικό 2-2.

«Επιστρέφει στην Αγγλία»

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να γίνει παίκτης της Τότεναμ, όταν τον Νοέμβριο λήξει το συμβόλαιό του με τους LA Galaxy. Όπως αναφέρει η «Daily Star», ο Άγγλος μέσος έχει ήδη φορέσει τη φανέλα των «Spurs» ως παιδί και εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του 34χρονου παίκτη αναζητεί σπίτι κοντά στο Λονδίνο και οι φήμες θέλουν να το κάνει για επιστρέψει στην Premier League.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!