Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος θα αποτελέσει το 11ο μεταγραφικό «χτύπημα» του Άρη. Ο Αργεντινός μέσος κατάφερε να γίνει κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, αφού οι «κίτρινοι» δεν είχαν ελεύθερη θέση ξένου στο ρόστερ τους. Ο 30χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Οι διοικούντες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία προσπαθεί να «ρίξει» τα συμβόλαια των παικτών της. Ο Φερνάντες θα μεταβεί την Τετάρτη στο Σαν Βιτζίλιο, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση του Αμέρ Μπουαζά. Οι «κίτρινοι» έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού, ωστόσο η Φούλαμ προτιμά να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι δύο μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας του Ιομάρ Μαζίνιο βρίσκονται στην τελική ευθεία και εκτός απροόπτου, θα ολοκληρώσουν το φετινό παζλ.

Δεν παίζει με Μπάρι ο Νέτο

Χωρίς τον Νέτο θα αγωνιστεί ο Άρης στο φιλικό της Τρίτης (στις 17:00 τοπική ώρα) με την Μπάρι, στο γήπεδο της Βαλφλοριάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Σάνελ Γιάχιτς. Αμέσως του τοποθετήθηκε πάγος και σήμερα θα εξεταστεί εκ νέου από τον Βαγγέλη Πανταζή. Ο 28χρονος παίκτης θα μείνει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων και δεν υπολογίζεται από τον Ιομάρ Μαζίνιο για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα.

Φλάβιο: «Να βγούμε στην Ευρώπη»

Την έξοδο του Άρη στην Ευρώπη έθεσε ως προσωπικό του στόχο ο Φλάβιο Πίντο, όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Ιταλία. «Θα έλεγα ότι στόχος μου είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και φυσικά να βγούμε στην Ευρώπη. Ισως να παλέψουμε και για κάτι παραπάνω, αν και δεν θέλω να βλέπω τόσο μακριά. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Ο 29χρονος παίκτης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Άρη, αν και είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες: «Είχα προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Επέλεξα τελικώς τον Αρη, γιατί είναι πιο κοντά στο στυλ παιχνιδιού μου. Ο Αρης παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, γνώριζα από πριν την ομάδα, το γήπεδο, τον κόσμο και ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Περισσότερα στο σημερινό (20/07) φύλλο της «SportDay»…

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης