Τον πρώην μέσο της Λίβερπουλ και νυν της Φούλαμ Ντάνι Μέρφι, φαίνεται ότι επιθυμούσε να εντάξει στο ρόστερ της η Μπέρμιγχαμ, ωστόσο οι διοικούντες τους «κότατζερς» κατάφεραν να κρατήσουν τον Άγγλο στην ομάδα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο τεχνικός των «μπλε» Άλεξ Μακλίς, ο οποίος παραδέχτηκε πως η ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο. Είναι γνωστό πως οι νεοφώτιστοι έψαχναν ευθύς εξαρχής για παίκτες οι οποίοι θα έδιναν ισχύ στη μεσαία γραμμή του συλλόγου και ο πολύπειρος τεχνικός είδε μια πολύ καλή επιλογή, στο πρόσωπο του Μέρφι, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Φούλαμ, επιτυγχάνοντας μάλιστα και 5 τέρματα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά, ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός της Ρέιντζερς κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι ιθύνοντες της λονδρέζικης ομάδας δεν θα άφηναν ποτέ τον έμπειρο 32χρονο μέσο, να μεταβεί σε άλλο σύλλογο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube