Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα εξέφρασε ο Αντρέας Ίβανσιτς. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τόνισε πως: «Ανέκαθεν είχα στόχο να παίξω εδώ. Αυτό, πάντως, που μετράει είναι 100% η Μάιντς και να μείνουμε στην κατηγορία». Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν πήγε με κανονική μεταγραφή ή δανεικός…

«Μεγάλωσα με την πίεση ότι πάντα υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για μένα. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Ξέρω επίσης ότι υπάρχουν και εμπόδια. Τα εξετάζω όλα», τόνισε αρχικά ο «Μότσαρτ» και πρόσθεσε: «Για μένα ήταν πολύ σημαντικό/ καθοριστικό το πόσο με ήθελε η ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που είχα επαφή με τον προπονητή της Μάιντς, Κρίστιαν Χίντελ, ένιωσα πολύ όμορφα. Ξέρω ότι η Μάιντς είναι μια πολύ ενθουσιώδης ομάδα και χαρακτηρίζεται από την ομαδικότητά της. Αυτό το κατάλαβα από τις πρώτες μέρες στην προπόνηση».

Κληθείς να σχολιάσει τη δυναμική του γερμανικού πρωταθλήματος, είπε: «Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα τρία καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι κοντά στην Αυστρία… Ανέκαθεν είχα στόχο να παίξω εδώ. Αυτό, πάντως, που μετράει είναι 100% η Μάιντς και να μείνουμε στην κατηγορία. Η μάχη για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό είναι για μένα μία νέα πρόκληση. Θα πρέπει να… μπω σε αυτό το ρόλο».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ