Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο γερμανικό Τύπο που θέλουν την πρωταθλήτρια της χώρας, Βόλφσμπουργκ να είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για το διεθνή Βραζιλιάνο Νιλμάρ! Αν κάτι τέτοιο συμβεί τελικά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το δίδυμο-φωτιά των Τζέκο και Γραφίτε που είχαν μια εξαιρετική χρονιά.
Ο ίδιος ο Νιλμάρ θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη, μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμά του από τη Λυών. Τώρα στα 25 του εμφανίζεται έτοιμος για το επόμενο βήμα.
Ο Άρμιν Βεχ, διάδοχος του Φέλιξ Μάγκατ στον πάγκο των «λύκων» προτίμησε να μην επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, αρκέστηκε να πει: «Ο Νιλμάρ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, φυσικά. Δεν πρόκειται όμως να κάνω καμία δήλωση σχετικά με τη μεταγραφή του».
Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ο γερμανικός σύλλογος προσφέρει 15,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα. «Αν έρθει σε μας, τότε θα πρόκειται στ΄ αλήθεια για μια αξιοσημείωτη αγωνιστική άνοδο», σχολίασε ο πρώτος σκόρερ της περυσινής μπουντεσλίγκα και συμπατριώτης του Νίλμαρ, Γκραφίτε. Ενδεχόμενη άφιξη του Νίλμαρ στη Βόλφσμπουργκ, πάντως, ενδέχεται να σημάνει την πώληση του Τζέκο.
Ο Νιλμάρ αποτελεί «μήλο της Έριδος» για πολλές ομάδες, με τελευταία που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να είναι η ισπανική Βιγιαρέαλ.
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης