Η συνέντευξη Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος δήλωσε πως στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες-νικητές και ότι πλέον έφτασε η ώρα για τον τίτλο που θα ξεκινήσει το «πράσινο» σερί, κυριαρχεί σήμερα (22/07) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι κινήσεις του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ειδικότερα:

«Πράσινη Δυναστεία», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε. Από την πλευρά της, η Εξέδρα αποκαλύπτει «την εκκίνηση και την προοπτική του super deal που επιχειρεί η ομάδα Νοτιά με τον “άγνωστο Χ” επενδυτή».

Το Goal News αναφέρει «Πράσινο Σερί!», ενώ ο «Φιλάθλος» φιλοξενεί τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δήλωσε πως περιμένει μεταγραφές.

Το «Φως» γράφει ότι «άνοιξε η πόρτα για Μπομπό», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Προσοχή η Σλόβαν “δαγκώνει”!».

Η «Ώρα των Σπορ» υποστηρίζει ότι «τελειώνει το deal», ενώ το «Score Live» κάνει λόγο για «χρυσό… μυστικό».

Τέλος, η «Πράσινη» αναφέρει ότι «Έμεινε ο Σάρας», ενώ η Derby News γράφει «Ήρθε η ώρα για τίτλο». Από την πλευρά της, η Γάτα υποστηρίζει ότι «ο Φίχερ βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να ελευθερώσει τον Μπομπό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube