Ο Φερνάντο Σάντος δεν… κρατήθηκε, στη χθεσινή πρωινή προπόνηση και έβαλε τις φωνές. «Έχουμε αγώνα αύριο, μην το ξεχνάτε», είπε με έντονο ύφος ο Πορτογάλος τεχνικός σε όλη την ομάδα, με σκοπό να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο σημερινό φιλικό με τη Σπάρτα Ρότερνταμ (20:30). «Δεν με πειράζει να μη βάζω γκολ, αρκεί να κερδίζει ο ΠΑΟΚ», λέει, σε μία απολαυστική συνέντευξη, ο Μουσλίμοβιτς. Στις 20:00 το ματς στο Όσλο. Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό φύλλο της SportDay.

Το φιλικό με τη Σπάρτα

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την τοπική Σπάρτα και στόχο έχει να κάνει την καλύτερη πρόβα εν όψει του αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας στο Όσλο, κόντρα στη Βαλερένγκα. Ο Σάντος, χθες το πρωί, φυσούσε και ξεφυσούσε, καθώς έβλεπε τους βασικούς του να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Παρ'όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει το βασικό του σχήμα στο γήπεδο. Χαλκιάς, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο και Κοντρέρας στην άμυνα, Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν στο κέντρο και Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, Κονσεϊσάο στην επίθεση, σε ένα 4-3-3, στο οποίο δεν αποκλείονται αλλαγές στη διάρκεια του ματς. Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες το απόγευμα στο Ντόρβερτ του Άρνεμ. Λόγω του ταξιδιού για το σημερινό φιλικό, δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί προπόνηση. Η αποστολή αναχωρεί αύριο για Θεσσαλονίκη.

Μουσλίμοβιτς: «Νιώθω τον ΠΑΟΚ… σπίτι μου»

Φοβερά ευδιάθετος και ανανεωμένος, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν απολαυστικός, σε συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Τζορμπατζόγλου και τη SportDay. «Φέτος θα είμαι καλύτερος, γιατί ξέρω ακριβώς τι θέλει ο προπονητής από εμένα», λέει ο Βόσνιος και συμπληρώνει: «Πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το πώς θα γίνουμε καλύτεροι κι όχι με άλλους εξωγενείς παράγοντες». «Κανείς άλλος σύλλογος δεν μου έδωσε τόσα πολλά ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο», τονίζει ο «Μούσλι». Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της SportDay.

Στις 20:00 το ματς στο Όσλο

Όπως ανακοίνωσε χθες η Βαλερένγκα, ο αγώνας την Πέμπτη 30 Ιουλίου θα αρχίσει στις 19:00 τοπική ώρα, δηλαδή στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του, ενώ μόλις 300 ζήτησε η νορβηγική ομάδα για τη ρεβάνς της Τούμπας. Ενδιαφέρον για να μεταδώσουν τηλεοπτικά το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έχουν δείξει τόσο το συνδρομητικό κανάλι όσο και ελεύθερα, όπως η ΝΕΤ και το ΣΚΑΪ. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.