Η Εθνική ομάδα Νέων θα καταλάβει την τρίτη θέση στον πέμπτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρόδου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της στον αποψινό (19:00) αγώνα απέναντι στη Λετονία. Κι αυτό γιατί μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας με 84-76, οι δύο αυτές ομάδες ισοβαθμούν, ενώ μαζί τους θα ισοβαθμήσει και η Ελλάδα εφόσον νικήσει τη Λετονία. Στην περίπτωση αυτή προσμετράται το goal average στα μεταξύ τους παιχνίδια και η Ελλάδα μειονεκτεί (ήττα με 81-71 από τη Γαλλία, νίκη 70-67 επί της Ισπανίας, άρα -7) έναντι Ισπανών και Γάλλων.

Πρώτη στον όμιλο τερμάτισε η Ισπανία (+5 το goal average με Ελλάδα και Γαλλία) και δεύτερη η Γαλλία ((+2 στο goal average με Ελλάδα και Ισπανία). Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Παρασκευής τον δεύτερο του έκτου ομίλου, ο οποίος θα προκύψει από τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες