Η επιλογή ήταν ομόφωνη. Οι Γιώργος Λούβαρης, Αντώνης Αντωνιάδης και Κώστας Πηλαδάκης επιλέχθηκαν να εκπροσωπούν τη Σούπερ Λίγκα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Μαζί τους θα είναι και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος λόγω της θέσης του θα είναι αντιπρόεδρος.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. συζητήθηκε εκ νέου το ενδεχόμενο αναβολής της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά η είδηση αφορά στη στάση της Σούπερ Λίγκας, η οποία φαίνεται πως επιμένει για την παράταση της πρεμιέρας. Για να συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο πρέπει να συναινέσουν και τα κανάλια που έχουν αναλάβει την προβολή των αγώνων: «Το εξετάζουμε. Υπάρχουν δεσμεύσεις αλλά θα ξαναγίνει κουβέντα με τα κανάλια και πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε», ήταν η τοποθέτηση του κ. Θανόπουλου.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου