Μόνο κέρδη είχε για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών η αναμέτρηση απέναντι στη Λετονία. Ο Κώστας Μίσσας είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες στους παίκτες του, χρησιμοποιώντας όλα τα μέλη της ομάδας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έχουν καταλάβει τι χρειάζεται και αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Ήταν παιχνίδι το οποίο θέλαμε να νικήσουμε, αλλά είχαμε την ευκαιρία και να «φρεσκάρουμε» κάποιους παίκτες. Χρειάζεται και η ξεκούραση. Οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχει διάθεση, έχουμε κίνητρο και είναι δύο στοιχεία που θα μας δώσουν δύναμη για την τελική φάση, όπου όλες οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Χρειαζόμαστε πνευματική συγκέντρωση και τη βοήθεια του κόσμου που δίνει στα παιδιά πολύ δύναμη. Ο κόσμος δίνει το «παρών» όποτε τον χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Οι ομάδες που έχουν περάσει στην οχτάδα είναι πλήρεις και πολύ καλές. Από εκεί και πέρα θα μετρήσει ποιος το θέλει πιο πολύ, ποιος θα δώσει μάχη και θα είναι πιο συγκεντρωμένος στην τακτική. Έχουμε κάνει βήματα προόδου στον τομέα αυτόν, γιατί χρησιμοποιήσαμε τα παιχνίδια και ως προπόνηση για να έχουμε εξέλιξη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε οτιδήποτε κι αν συμβεί. Αυτό που μένει είναι να τα εφαρμόζουμε και σωστά στο παρκέ», δήλωσε ο Κώστας Μίσσας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»

Ζούρος: «Χάσαμε τον έλεγχο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, να διορθώσουμε τα κενά»

Έδειξε πόσο έλειψε: Όσα έκανε ο ορεξάτος Χολμς στην επιστροφή του μετά από σχεδόν δύο μήνες