Δεν μπορούσε να φανταστεί αλλού τον εαυτό του. Η καρδιά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ποτέ δεν έπαψε να χτυπά επαγγελματικά για τον Παναθηναϊκό, παρόλο που το σίριαλ της παραμονής του διήρκεσε κάτι λιγότερο από 2 μήνες. Ανέκαθεν ήθελε να μείνει και να «κλείσει» την καριέρα του στην ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Με δηλώσεις του στη «SportDay», ο έμπειρος άσος αποκάλυψε πως: «Πάντα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό». Η συμφωνία του Λιθουανού γκαρντ με την «πράσινη» ΚΑΕ έχει επιτευχθεί και τη Δευτέρα θα μπουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο 1+1 ετών.

«Αν με ρωτάς, σου λέω πως αυτό που ήθελα ήταν να τελειώσουν όλα μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Αλλά οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ περίεργες. Δεν περίμενα πως θα εξελιχθούν έτσι. Πως ο Παναθηναϊκός θα μου φερόταν με τέτοιο τρόπο. Φυσικά είμαι ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Ομως αντιλαμβάνομαι πως πρόκειται για μπίζνες. Και στις μπίζνες οι διαπραγματεύσεις κάποιες φορές δεν είναι εύκολες», τόνισε αρχικά ο «Σάρας» και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως το ενδιαφέρον που φέρεται να είχε δείξει ο Ολυμπιακός ήταν υπαρκτό, αλλά:

«Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να διαπραγματευτώ μαζί τους, γιατί ήλπιζα πως κάτι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Πάντα αυτό που ήθελα ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα όμως πως θα αλλάξουν στάση. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Και σαφώς δεν ήταν εύκολο για μένα. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση μετρά το αποτέλεσμα που με κάνει ευτυχή. Είμαι σε μια ευχάριστη κατάσταση, όπου πέρασα υπέροχα τα δύο προηγούμενα χρόνια και νιώθω πολύ άνετα. Ξέρω τη φιλοσοφία, ό,τι ισχύει και αφορά τον Παναθηναϊκό, ενώ έχω και ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους φιλάθλους μας»!

Περισσότερα στο σημερινό φύλλο (23/7) της «SportDay» που κυκλοφορεί…

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube