Τα ονόματα του Μαρκ Γκονζάλες για τη θέση του αριστερού χαφ και του Μπομπό για την επίθεση έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως αναμενόταν, στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Χρυσικόπουλος, με τον Τιμούρ Κετσπάγια. «Ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός εξτρέμ δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί και όπως αναφέρει η «SportDay», δεν αποκλείεται να γίνει νέα κίνηση στην Μπέτις με προσφορά 4 εκατ. ευρώ. Αν δεν υπάρξει ευτυχής κατάληξη, επόμενος στόχος είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο της Λέγκια. Ο Βραζιλιάνος με πολωνικό διαβατήριο άσος δεν κοστίζει πολλά, αφού εκπνέει το συμβόλαιό του, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Για την επίθεση, χθες οι Τούρκοι ανέφεραν ότι ετοιμάζεται νέα πρόταση για τον Μπομπό. Σύντομα θα γίνει νέα επαφή, με την ελπίδα ότι η συμφωνία θα κλείσει στα 4.5 εκατ. ευρώ (2.25 δηλαδή για το 50%). Μην ξεχνάμε όμως και τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία ίσως να ενεργοποηθεί εκ νέου και να κυνηγήσει τον Βραζιλιάνο.

Παράλληλα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι ζητήθηκε από την πλευρά του Γεωργιανού τεχνικού να αποχωρήσουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αφού το ρόστερ κρίνεται υπεράριθμο.

Άνοιξαν οι πόρτες για Μαρινάκη!

Έτοιμος να μετάσχει ενεργά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Σωκράτη Κόκκαλη, παρατηρήθηκε εκ νέου η διάθεση του γνωστού εφοπλιστή να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας και να στηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται.

Οι πληροφορίες της «SportDay» αναφέρουν ότι σε πρώτο πλάνο ο κ. Μαρινάκης προτίθεται να βάλει άμεσα 10- 20 εκατ. ευρώ, και σταδιακά περισσότερα, αυξάνοντας το ποσοστό των μετοχών του. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Αυτό που απομένει είναι να γίνει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για να είναι σε θέση στη συνέχεια να ανακοινωθεί. Οι βάσεις πλέον είναι διαφορετικές. Ο κ. Μαρινάκης μπαίνει στην ΠΑΕ, ο κ. Κόκκαλης διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και με το χρήμα που θα μπει στο σύλλογο, θα δρομολογηθούν εξελίξεις και στο μέτωπο των μεταγραφών!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube