Τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Νορβηγία και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Βαλερέγκα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Εκτός «μάχης» έμειναν οι Βιεϊρίνια και Σαβίνι, οι οποίοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφού βρίσκονται πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης και ο Φερνάντο Σάντος δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα έχει στη διάθεσή του τους: Χαλκιά, Αραμπατζή, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζά, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη, Τσιρίλο, Ιβιτς, Βερόν, Μπιζέρα, Αναστασάκο, Σνάουτσνερ, Αμπουμπακαρί, Κουτζαβασίλης, Φιλομένο και Κρέσιτς.

Οι Θεσσαλονικείς θα απολαύσουν το ρεπό της Παρασκευής και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το Σάββατο, ενώ την Τρίτη η ομάδα θα αναχωρήσει για το Όσλο.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.