Την απόκτηση του Εμίρ Χάτζιτς, ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. O 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Αγρίνιο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί μακριά από τη χώρα του. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Ρούνταρ και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Ζελέζνιτσαρ, Τσέλιε και Τσέλικ Ζένιτσα. Με την τελευταία, έπαιξε σε 44 παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα 23 φορές. Παράλληλα, έχει και τρεις συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι Βόσνιος διεθνής επιθετικός Έμιρ Χάτζιτς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1984 και αγωνίζονταν στην Celik Zenica. Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες της χώρας του, μεταξύ των οποίων και στην Εθνική Ανδρών».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου