Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, όπως και της ΑΕΚ, αλλά και το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη κυριαρχούν σήμερα (25/7) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται το θέμα του επενδυτή «μυστήριο» που θέλει να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ειδικότερα:

«Χειρότερη από πέρυσι», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay αναφερόμενη στην αγωνιστική κατάσταση της Σπάρτα Πράγας, αντιπάλου του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά της, η Εξέδρα γράφει «προτάθηκε ο Φαν Μπρόνκχορστ στον ΠΑΟ».

Το Goal News αναφέρει «Αποφασίζει για Γιούρκα ο Τεν Κάτε», ενώ ο «Φιλάθλος» λέει «Μυστήριο ο επενδυτής στην ΑΕΚ».

Το «Φως» γράφει ότι «Δύο είναι σίγουροι», προβλέποντας ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφές, ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι «Ελάνο και Ζίγκιτς στη λίστα!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «DVD με παικταράδες», ενώ το «Score Live» κάνει λόγο για «Δουλειά και μεταγραφές».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Τα έχασε ο Λέτο με τη λατρεία του πράσινου λαού», ενώ η Derby News αναφέρει «Ζεστό ενδιαφέρον Σίβασπορ για Κλέιτον». Από την πλευρά της, η Γάτα γράφει, «ραντεβού για Γκονζάλες», τονίζοντας ότι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στη Σεβίλλη για τον Χιλιανό άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube