Η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Νέων αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και όλοι έσπευσαν να τη συγχαρούν για την επιτυχία της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Άρης, που εξέδωσε την Κυριακή συγχαρητήρια ανακοίνωση, ευχαριστώντας τα παιδιά του Κώστα Μίσσα, που έκαναν υπερήφανη τη χώρα μας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ συγχαίρει την Εθνική Νέων Ανδρών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρόδο.

Ο ΑΡΗΣ αισθάνεται υπερήφανος, όχι μόνο για το επίτευγμα της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και για τη συνεισφορά σε αυτό δύο δικών της παιδιών, του Κώστα Παπανικολάου και του Σπύρου Μούρτου. Για μια ακόμη φορά, δικαιώνεται η χρόνια εμμονή της ομάδας στην οργανωμένη και συστηματική καλλιέργεια των τμημάτων υποδομής».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«O Πατριάρχης του Παναθηναϊκού μας θα είναι για πάντα ανάμεσά μας»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

«Το διάλειμμα δεκαετιών τελείωσε - Η αυτοκρατορία επιστρέφει»: Το κάλεσμα του Super 3 για την υποδοχή στον Σπανούλη

Πετρίδης: «Περισσότερες οι πιθανότητες για Όσμαν - Τα σενάρια για την εξάδα του 4ου τελικού»

Ζέρβας: «Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ-Παπανικολάου - Ο Ολυμπιακός έχει να δει γκαρντ σαν τον Φουρνιέ από την εποχή Σπανούλη»

Τιμωρήθηκε από την ΕΕΑ ο Προμηθέας - Η αντίδραση των Πατρινών: «Επιλεκτική μεταχείριση, η αλήθεια θα λάμψει»

Πρόστιμο της ΔΕΑΒ στον Γιώργο Μπαρτζώκα

Υποτροπή ο Ρογκαβόπουλος, χάνει τους υπόλοιπους τελικούς

Λεσόρ: «Δεν είχαμε τόσο διαφορετική αντιμετώπιση ποτέ άλλοτε - Ας αφήσουν τους παίκτες να επιλέξουν το αποτέλεσμα»

ΔΕΑΒ: Ποινή μία αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό, πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο

Ολυμπιακός: Την τελευταία στιγμή για Ντόρσεϊ και Παπανικολάου στον τέταρτο τελικό