Πήγε να βγάλει τα μάτια του με τα χέρια του, το Μαρούσι απέναντι στον νεοφώτιστο Πανελλήνιο. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων στο ημίχρονο είχε χτίσει μια διαφορά 20 πόντων, αλλά οι φιλοξενούμενοι με τους Κράσιτς και Τσαμάτο διεκδίκησαν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εμπειρία του Αμαρουσίου μίλησε στο τέλος και πήρε τη νίκη με 76-69.
Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη απέκτησε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και με τον Ρόντνεϊ Μπλάκνεϊ να καθοδηγεί άψογα την ομάδα του, το Μαρούσι έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενο με +8, 22-14.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο την σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε ο Βασίλης Σπανούλης. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και εκμεταλλευόμενη την αστοχία των φιλοξενούμενων έφτασαν την διαφορά στον +22, στο τέλος του ημιχρόνου, 46-24. Από πλευράς Πανελληνίου ο μόνος που προσπαθούσε ήταν ο Μπάρισα Κράσιτς με 11 πόντους στις δύο πρώτες περιόδους.
Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο με τον Κράσιτς να συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα και το Μαρούσι να μην μπορεί να βρει λύσεις στην επίθεση, με τον Λάρι Στιούαρτ να κρατάει μια διαφορά 8 πόντων για την ομάδα του, 58-50, σκορ που ήταν και το τελικό του τρίτου δεκαλέπτου.
Στην τελευταία περίοδο το Μαρούσι… σοβαρεύτηκε με αποτέλεσμα να κρατήσει την διαφορά των 7 πόντων μέχρι το τέλος του αγώνα, αν και ο Τσαμάτος που ξύπνησε στο τέλος πήγε να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του. Τελικό αποτελέσμα στο κλειστό του Αγίου Θωμα, Μαρούσι-Πανελλήνιος 76-69.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 46-24, 58-50, 76-69
Μαρούσι: Μπλάκνεϊ 14, Στιούαρτ 13, Μπουντούρης 3, Σμίλιανιτς 8, Σέκουλιτς 4, Τζόουνς 4, Σπανούλης 17, Κολόκας, Καϊμακόγλου 6, Πόποβιτς 5, Σταφανίδης 2
Πανελλήνιος: Δρελιώζης 5, Κανταρτζής 3, Ρόμπερτσον 6, Κράσιτς 24, Σακελλαρίου, Μποζίκας, Γιανγκ 7, Τσόπης, Γκαρσία 3, Ναχάρ 4, Τσαμάτος 17
Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης