Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά Audi Cup, εξέφρασε την άποψη ότι η συμμετοχή της ομάδας στον εν λόγω θεσμό είναι η καλύτερη δυνατή συνέχεια, μετά και τις επιτυχημένες αναμετρήσεις στην Ασία. Σε αυτόν, θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς και τη Μίλαν.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν στη Γερμανία τη Δευτέρα, έπειτα από το δεκαήμερο ταξίδι τους στην Άπω Ανατολή, το οποίο συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία, πετυχαίνοντας τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, παρά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, πιστεύει πως τα παιχνίδια με την Μποκα Τζούνιορς και τη Μίλαν θα είναι πιο δυνατά΄, σε σχέση με τα προηγούμενα και θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Αυτό, όμως, είναι, που θα συνεισφέρει και στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, ενόψει την ερχόμενης σεζόν.

«Αισθανόμαστε ότι τώρα μπαίνουμε σε "ποδοσφαιρικές καταστάσεις". Περάσαμε δέκα ημέρες στην Ασία και ο εκεί ανταγωνισμός μας βοήθησε να βελτιωθούμε σε ο,τι αφορά τον ρυθμό. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι φτάσαμε στη Γερμανία χωρίς τραυματισμούς. Είμαστε στο στάδιο, όπου όλοι είναι σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση. Ανυπομονούμε για τα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε».

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!