Παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα είναι και επίσημα οι Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και Σωτήρης Μπαλάφας. Ο ηπειρωτικός σύλλογος ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση για δύο χρόνια του Ιβοριανού επιθετικού και για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού απο τον ΠΑΟΚ, αυτή του νεαρού μέσου.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας αποτελούσε το τελευταίο τυπικό στάδιο της μεταγραφής του Μπακαγιόκο, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Η λίτη ανακοίνωση του "Αγιαξ της Ηπείρου" αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Imbrahima Bakayoko, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δυο ετών».

Ο Σωτήρης Μπαλάφας απο την άλλη είχε συμφωνήσει ακόμα νωρίτερα απο τον Μπακαγιόκο με τους Ηπειρώτες και τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για εκείνον: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Μπαλάφα με την μορφή δανεισμού διαρκείας ενός (1) έτους από την ομάδα του ΠΑΟΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ