Οι Gogol Bordello, η πολυφυλετική μπάντα από την Νέα Υόρκη που κατάφερε να κατακτήσει με τις μοναδικές μουσικές της, Ευρώπη και Αμερική, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, για δύο σόου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Αν κρίνουμε από την τελευταία εκρηκτική εμφάνισή τους στο Rockwave Festival 2009, όπου πάνω από 15.000 κοινό παραμιλούσε... χορεύοντας, σίγουρα αυτό που μας περιμένει στις 16 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στις 17 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα δεν μπορεί παρά να είναι μία ατελείωτη gypsy punk γιορτή με πρωταγωνιστές τον αεικίνητο Eugene και την πολυπληθή παρέα του!

H μοναδικότητα τους, από την αρχή της πορείας τους στα μέσα των '90s μέχρι σήμερα, δεν σταματά να εκπλήσσει! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως ο Manu Chao, οι Dub Trio αλλά ακόμα και η Madonna έχουν συνεργαστεί μαζί τους, με την τελευταία μάλιστα να τους καλεί σε περιοδεία!

Οι τροβαδούροι, που κατάγονται από την Ανατολική Ευρώπη αλλά κατοικοεδρεύουν στην Αμερική, ενώνουν μοναδικά τη τσιγγάνικη μουσική της καταγωγής τους με τα πανκ στοιχεία της Δύσης: κλασσικός ήχος ακορντεόν και βιολιού εναλλάσσεται με έντονα ντραμς, για να μας διηγηθούν την ιστορία της μεταναστευτικής διασποράς της Νέας Υόρκης μέσα από κραιπάλες, χιούμορ και σουρεαλιστικά κοστούμια.

Ένα μουσικό μείγμα, πάντρεμα μουσικής και πολιτισμών, που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο!

Η θεατρική σκηνική τους παρουσία, έντονα επηρεασμένη από το μπρεχτικό καμπαρέ, και οι υπερκινητικές εκρήξεις που προσφέρουν σε κάθε παράστασή τους, έρχονται να προστεθούν στον Gogol Bordello ήχο για να μεταμορφώσουν την ατμόσφαιρα σε ένα ατελείωτο γλέντι!

Στόχος τους, όπως δηλώνο υν, είναι να προκαλέσουν το κοινό και να το οδηγήσουν σε νέες πηγές αυθεντικής ενέργειας. Η θεατρικότητά τους είναι χαοτική και πηγαία και για τον λόγο αυτό μοναδική!!

Και όλοι εμείς από κάτω από τη σκηνή, αφήνουμε τον Eugene και την παρέα του να μας ξεσηκώσει! Μα δεν υπάρχει και άλλη επιλογή!.. Και τότε ο χορός ξεκινάει!

Οι Gogol Bordello, οι τροβαδούροι του νέο-αισιόδοξου κινήματος, έρχονται, έτοιμοι να μας δώσουν την πιο ‘ενεργειακή εμπειρία’ που έχουμε ζήσει!!

16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
PRINCIPAL CLUB THEATER – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Τιμή Εισιτηρίου

Τα πρώτα 1000 εισιτήρια και στα δύο shows κοστίζουν 25e.
Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή διαμορφώνεται στα 30e.

Η προπώληση ξεκινάει στις 25 Αυγούστου.

Σημεία Προπώλησης

Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102

Online Sales: www.ticketpro.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λένα Φλυτζάνη: Το χρήσιμο δώρο του Δημήτρη Οικονόμου

Λάκης Γαβαλάς: Επέστρεψε στην Αθήνα με περισσότερα κιλά, μύες, περούκες και... άχρηστους τουρίστες

Η ζωή γίνεται πολύ καλύτερη για 4 ζώδια μέχρι να τελειώσει η περίοδος της Παρθένου (22/9)

Πηνελόπη Πλάκα: Έχασε τον πατέρα της λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά του - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Η επιστροφή του Χάρι στην Αγγλία: Τι αρνείται να κάνει ο Γουίλιαμ με τον αδελφό του

Μαρίνα Ασλάνογλου: «Τα social media είναι σχεδόν όλα ψεύτικα» - Τι είπε για φίλτρα, μπότοξ και πλαστικές

Μπομπ Κατσιώνης: Μέχρι Καρβέλα διασκεύασε για να ευχηθεί στην Ευρυδίκη και να την τρολάρει ότι γλίτωσε τα έξοδα

Βασάλος: Ταυτίστηκε με τα αρχαιοελληνικά αγάλματα της Δήλου

Λιάγκας - Αντωνά στο Μονακό: Εκείνη ανεβάζει luxury cars και μαγαζιά, εκείνος σηκώνει πέτρες για να βρει Έλληνες

Ελεονώρα Μελέτη: Μπέρδεψε τις παραλίες νομίζοντας ότι ποζάρει σε αυτή του Λοχαγού Κορέλι αλλά την επανέφεραν στην τάξη